В Запорожье О.Ткаченко рассказал о конфликте в Народной Раде города

ПОЛИТИКА /
25 июня 2014 в ходе своей пресс-конференции Олег Ткаченко и Александр Ткач рассказали о сложившемся конфликте в Народной Раде Запорожья. По словам спикеров, Правый сектор и Самооборона в Запорожье разрушают силовыми действиями работу Совета, действуя как ОПГ. Спикеры утверждают, что их оппоненты осуществляют противозаконными методами рейдерский захват Народной Рады Запорожья. Упоминались: Раиса Радченко, Анатолий Шевченко, Андрей Чечель, Александр Шацкий, Дмитрий Ярош, Сергей Тиунов, Александр Лобас и др.
Поделиться:

7 комментариев

Народна Рада Запоріжжя
О. В.Ткаченко намагається маніпулювати ! На засіданні 19.06.2014 від нього члени Народної Ради зажадали звітувати про роботу ! Після звіту його роботу на посаді голови оцінено на "незадовільно" ! Ткаченкові нисунуто низку звинуваченнь , оприлюднено листи .із якими він звертався від імені Народної Ради із вимогами матеріяльної допомоги ! Зокрема лист від "Укр-Сіб банку" оприлюднила Лазарєва Людмила Якимівна , очільниця Секрітаріату НР Запоріжжя !!! На О.В. Ткаченка було відкрито кримінальне провадження за розтрату коштів "Просвіта" з БФ фонду на пам`ятник Т.Г.Шевченку ,нашому Кобзареві ,привласнення офісу-квартири "Просвіти" , та інші кричущі факти махінацій ,шахрайства ,зловживаннь ! Якби О.В.Ткаченко був незаплямований вцих махінаціях .то він би відповів на звинувачення із високо піднятою головою . але .. О.В. Ткаченко не забажав надати членам Народної Ради жодних поясненнь ! Він просто зневажає тих людей хто зробив цей Майдан ! Так от не існує ніяких "почесних засновників " Народної Ради Запоріжжя та Запорізької області ! Народну Раду утворив Запорізький Майдан , люди ,громада !!! А О.В.Ткаченко лише вдало використав політичний момент ! Коли люди зажадали відповіді ,він виявив свою зневагу до Майдану ,Народної Ради , людей ! Він просто пішов із засідання .де його позбавили повноваженнь ! На запитання людей про переобрання О.В. Ткаченко заявив , що Народна Рада то як приватне підприємство ,що має "засновників" і він "голова ради засновників" ! Так ті, хто пішов за Ткаченком ,повинні усвідомлювати ,що вони не Народна Рада Запоріжжя та Запорізької області .а лише "ООО Рада О.Ткаченка і Ко " (Олєга Коломойця -- юриста ) !!! В приміщенні ОДА каб 490 - Секрітаріат ,Громадська приймальня (для подачі скарг ,заяв , зверненнь ,пропозицій ) та Прес-центр .
Народна Рада Запоріжжя
О.В Ткаченко вже не є головою Народної Ради Запоріжжя й Запорізької області ! Він позбавлений права представляти Народну Раду Запоріжжя й Запорізької області .Про це є відповідний протокол засідання Народної Ради !
Anatoly  Shevchenko
Народна Рада Запоріжжя (Микола Фурсенко не ховайтесь під різними "іменами", ваш стиль наклепів видно зразу) Ви в черговий раз написали неправду. Олег Ткаченко залишається Головою Народної Ради м.Запоріжжя і Запорізької області і він розповів на прес-конференції правдиву інформацію. Ваш (і ваших друзів-скандалістів) рейдерський захват Народної Ради м.Запоріжжя і Запорізької області не пройде. Микола Фурсенко я в черговий раз Вам повідомляю (я довго терпів, не хотів це роботи, але моє терпіння закінчилося), що я подав заяви в органи міліції і прокуратури про зрив вами разом з Андрієм Чечель (самозвано назвавшим себе в Запорізькій області "Правий сектор", Михайлом Тороповим і Сергієм Нечепуренко (пастирами релігійних сект м.Запоріжжя) та рядом інших осіб нам (Олегу Ткаченко, Роману Сохі, Анатолію Шевченко, Павлу Станкевич, Раїсі Радченко) прес-конференції 10 червня 2014 р. Ваші нахабні дії кваліфікуються "Хуліганство".
Також я подав заяви в органи міліції і прокуратури про побиття вашими "товаришами" членів Народної Ради на засіданні Ради 16 червня 2014 р. У вказаних діях є ознаки злочину передбаченного ч.2 ст.296 КК України "Групове хуліганство". Особисто у відношенні Вас, Микола Фурсенко, я ще подаю позовну заяву до суду "Про захист честі та гідності" за ваші систематичні наклепи на мою адресу. Ви продовжуєте брехати, видно вам більше нічого робити. Ви боритесь тільки з Головою Народної Ради Олегом Ткаченко, зі мною і рядом ще декількома членами Народної Ради. А де ви були в часи революції "Гідності"? Чому ви не боритесь з оточившою нас з усіх боків корупцією та "білокомірцевою" злочинністю? Вже давно видно - ви розвалюєте Народну Раду і вашим діям буде належна оцінка...
Vaasia Vasilev
ви шановний не крутіть хвостом - ви і ткаченко і всі ткаченковці брали кредит у укр-сім-банку - 200 000 - підпис ткаченка , якщо ви такі чесні то кажіть - брали і хто , кажіть чесно бо це буде зустрічний позов - білокомерцевий ви наш борець з корупцією - то ви соціаліст, нашеукраїнець, то захисник відчизни, ударовець ( в компартії були?) - я пишу під ніком -вася , а не рада - ті скрізь бачишь мене - ото так
OleksaVyshyvanyj
Пан Шевченко, Анатолій Вікторович! У вас що погано із мозком? Ось відео де ви присутні на засіданні, на котрому більшістю дійсних членів Народної Ради Запоріжжя та Запорізької області О.В. Ткаченко був позбавлений посади голови! Ви себе впізнаєте? В Першому ряді поруч із Сененком (він «за незадовільно » ), потім Ви («утримався» ), потім з Самооборони(за " незадовільно"), потім Раїса Радченко (за «незадовільно»), потім Королєвіч Іван Васильович (за «незадовільно» ). Ви, ще будете стверджувати, що О.В. Ткаченко після голосування є головою народної Ради? Чи ви й досі вважаєте, що то було не голосування, чи то не Ви поруч із Сененком? Чи то не люди в 200 залі 18 червня 2014 на черговому засіданні, підкреслюю чеговому! А не отому кулуарному в Інтуристі, чи десь по задвірках, або в не встановлений Регламентом час! Для кого Ви Регламент встановлювали й голосували? Все, що поза регламентом — не легітимне!
ось відео голосування: tezis.tv/politika/golosovanie-za-snyatie-ov-tkachenko-s-dolzhnosti-glavy-narodnoy-rady-zaporozhya-i-zaporozhskoy-oblasti-.html
комментарий был удален
комментарий был удален

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.