В Запорожье майдановец И.Артюшенко обвинил мэра А.Сина в сепаратизме

ПОЛИТИКА /
Июнь 2014. В ходе прямого эфира программы «По сути» в студии Запорожского областного государственного телеканала «Запорiжжя» один из лидеров Майдана Игорь Артюшенко обвинил мэра города Александра Сина в сепаратизме и отказался участвовать в передаче. По словам И.Артюшенко запорожский мэр А.Син является символом предательства и коррупции. Вашему вниманию эпизод программы.
Поделиться:

5 комментариев

Олег
решил зарисоваться, не хотел бы с Псином сидеть рядом так не пришел бы в зал.
Kovalenko  Oleg
А великий Чечель єто пример демократии или ОБРАЗЕЦ поведения на ринге политики? А Артюшенко віполняет указ Черняка!
майдан
Серьезное заявление!!! Доказательства встудию!!! Как всегда Артюшенко только ла ла ла..шоумен.. когда Син хотел уйти, Артюшенко писал - не хочу брать на себя ответственность..будет Кальцев рулить а это хуже.. уже были бы выборы мэра в Запорожье.. а теперь поздно выступать
Андрій
Молодець!
Хоч хтось каже правду і не змінює позиції.
Бо ж весь Майдан, все Запоріжжя вимагало зняти Сіна, але потім з’явилися якась Народна рада, "правий сектор" та "самооборона" і вони зробили все, щоб розвалити єдиний Майдан і захистити пСіна, Межейка та Кальцева.
Скільки ж заплатили тим псевдореволюціонерам, що вони так швидко перефарбувалися? Чому той Чечель після ефіру обнімався з Сіном і дякував за "мужню реакцію" на слова Артюшенка?
Чому "самооборона" охороняє Межейка на сесії облради і по указу Кальцева вони разом рейдують бізнес Іванова?
Так що борись Ігоре і не здавайся! Бо, нажаль, чесні і порядні люди завжди в Запоріжжі в меншості....
Vaasia Vasilev
вибачте андрію, а як ви прокоментуєте прес-конференцію артюшенка, пятигорця( майдановців) , котрі після києвського майдана висказали таку думку і як я розумію суть приїзду автомайдана і бородьбу КОКа з сином - знімимо сина, таран красти не буде - це як по фрейду - випий отрвар із трав або випий отраву тварина - то виходить що уся революція гідності -2014 р. робилась аби таран виконував обов*язки мера - ну включайте мізки і ще про межейка - якщо прокурор не саджає межейка - а облрада 90% рігіони і комуняки - то вся робота лежить на голові межейко - це завдяки самообороні , її наполеглевій роботі з межейко збирається 51 депутат і голосує за розподіл бюджета на вимоги області - ви б шановний краще прокурору писали

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.