Скандал года в Запорожье ! О.В. Ткаченко --воришка ?Так утверждает Николай Фурсенко .

ПОЛИТИКА /
Фурсенко Микола Олександрович з Правового комітету Народної Ради Запоріжжя та Запорізької області розповідає про той скандал із виключенням О.В. Ткаченка з НР. Про звернення Анатолія Ажажі до Народної Ради з приводу махінацій та шахрайства О.Ткаченка! Про привласнення О.Ткаченком коштів на пам`ятник Кобзареві в Запоріжжі (гроші збиралися протягом трьох років у Благодійний фонд «Просвіти» ). Крім того «просвітяни» Запоріжжя розповіли.що О. Ткаченко привласнив спільну власніить «Просвіти».а саме офіс -квартиру.подаровану «Просвіті» діаспорою з Англії.
О.В. Ткаченко заявляє, що Народна Рада Запоріжжя була утворена «засновниками », тому люди Майдану не в праві знімати, призначати та переобирати голову й Президію! О.Ткаченко утворив свою «ООО О.Ткаченко і Ко » кишенькову раду. О. Ткаченко зпаплюжив ті святі принципи організації Громади, як рівноправ`я, відкритість, щирість, гідність та повагу.Тому він був звільнений з посади голови більшістю Народної Ради на засіданні НР! Він навіть не забажав дати відповідь на питання, як це обумовлено «Положенням про Народну Раду»!!!

Стало відомо, що О.Ткаченко розсилає листи із проханням надати грошову допомогу! Його «Армія Порядку» потребує фінансових вливаннь? «Полковник Армії Порядку», «Голова батальйону теріторіальної Самооброни »,… ким він, ще себе представляє?
До Секрітаріату Народної Ради зврнулися представники «Укр-Сіб банку » із проханням пояснити хто просив гроші у розмірі 200 000 грвень на офіційному бланку Народної Ради? О. Ткаченко не побажав дати відповідь на це!

Народну Раду Запоріжжя та Запорізької області утворив Майдан! Патріоти, городяни мають виключне право знімати, обирати, переобирати голову й Президію Народної Ради! Крім того введена норма Ротації голів комітетів і Президії! Перше переобрання відбудеться 1 липня 2014 в 200 залі ОДА.

Народна Рада оновлюється.Вже не буде закритих засіданнь! «ткаченківщина» в НР скінчилася!
А що ж про ті кошти на пам«ятник Кобзареві? Сума не мала від 300 до 500 000 тисяч гривень, остаточно повинні визначити Суд та Прокуратура!
Поделиться:

2 комментария

Narodna_Rada_Zp
Чекаємо від Шацького Олександра Леонідовича, що він скаже?
Tezis
Если публиковать будете без ошибок, то материалы будут попадать на главную. С ув., редакция.

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.